Over Massagepraktijk Leersum

Annemieke2008082 (2).jpg

Welkom bij Massagepraktijk Leersum. De praktijk die ik in 2015 ben gestart. Mijn naam is Annemieke Haks en naast deze praktijk werk ik met veel plezier als beleidsadviseur bij een welzijnsstichting in Almere.

Massage

Al van jongs af aan heb ik interesse gehad in het geven van massages. De rust, ontspanning en het bij jezelf aankomen die ze teweeg kunnen brengen, heb ik altijd prachtig gevonden. Dat zoiets eenvoudigs als het ontvangen van een massage dát teweeg kan brengen. Op mijn vele reizen door India heb ik verschillende massagecursussen gevolgd. Op aanraden van mijn spirituele leraar ben ik massages gaan geven. De massages die ik geef zijn ontspanningsmassages, omdat ik gemerkt heb dat die het beste bij mij passen. Zodoende geven ze ook de beste uitwerking bij degene die ik masseer. Massages geef ik vanuit mijn gevoel en intuïtie.

In mijn leven heb ik vele massages mogen ontvangen die me altijd erg bij mezelf hebben gebracht. Mijn ervaring is dat de rust en overgave van degene die masseert minstens zoveel effect hebben op de ontspanning als de technieken zelf. Hoe ik zelf in de rust en overgave blijf, is door wekelijks meditatie- en bewustzijnsavonden en weekenden te volgen bij mijn spirituele leraar. Ik ben zeer dankbaar dat ik daaruit zoveel rust en overgave haal, zodat ik deze weer door mag geven in de massages. Juist omdat ontspanning in deze hectische maatschappij zo belangrijk is.

Over_reiki_massagepraktijk.PNG

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.